Nákrčník je skvělý parťák do období podzimních plískanic i viróz

Sundat, nandat! 

Sundat, nandat! A tak pořád dokola. Koho by neotravovala věčná manipulace s rouškou… Pro ty z vás, kteří dávají přednost pohodlí, jsme ušili nákrčníky. Seznamte se s touto vychytávkou, již oceníte zejména v chladnějším počasí. Je to takové 2v1. Nákrčník nahradí šátek v sychravých dnech a zároveň při vytažení i roušku.

Naše nákrčníky jsou vyrobené z MicroModalu, což je přírodní vlákno z bukového dřeva. Díky němu jsou měkké, prodyšné a mají přirozené antibakteriální vlastnosti. Používat je tak mohou i lidé, kteří trpí alergií na umělá vlákna nebo se potýkají s kožními problémy. Navíc nákrčníky velmi dobře absorbují pot, takže je doceníte zejména při delším nošení.

Jak se koronavirus šíří v populaci, postupně přibývá restrikcí a povinností, kam můžete vstoupit jen s rouškou. Mnozí v tom mají zmatek, a proto ji raději všude nosí s sebou – v kapse či kabelce. Jenže právě ono časté nasazování a sundávání představuje riziko. To je v případě nákrčníku zmírněné tím, že jej máte na krku a v případě potřeby ho stačí jen povytáhnout. Manipulace s ním je minimální a zároveň také snazší. Z toho důvodu je v mnoha případech vhodnou alternativou roušky. Můžete jej mít na krku celý den a použít v případě potřeby zakrytí nosu a úst.

Nákrčníky TIMO jsou vyrobeny z MicroModalu (92 %) a elastanu (8 %), který jim dodává pružnost. Prát je můžete v automatické pračce do 40 °C. K dispozici jsou ve dvou velikostech, a to S/M a L/XL, a třech barvách – bílé, smetanové a černé. Firemní zákazníci si je ještě mohou nechat ozdobit např. logem firmy (při nákupu 100 ks).

Natáhnete-li si je, budete nejen styloví, ale hlavně v bezpečí. A o zdraví teď jde především. Virus totiž číhá všude a není dobré se mu vystavovat bez jakékoliv ochrany, i když by mělo jít jen o jednu jedinou vrstvu nákrčníku či roušky.

Studio Session-1676 Studio Session-1692

 

 

 

 

 

 

 

 

NÁKRČNÍKY MŮŽETE OBJEDNAT ZDE

Pro velkoobchodní objednávky a nákrčníky s potiskem nás kontaktujte na e-mailu: export2@timo.cz

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec