Udělejte na Vánoce radost svým blízkým i sobě! S těmito dárky zaručeně uspějete!

Svátky se rychle blíží.

Svátky se rychle blíží. Je tedy nejvyšší čas začít přemýšlet nad tím, co komu nadělíte pod vánoční stromeček. Tipy na dárky pro ženu vždycky přijdou vhod. Přijít na to, co potěší maminku, kamarádku či dceru totiž není vůbec snadné. Nicméně letos můžete tento oříšek snadno rozlousknout. Stačí, když se budete řídit našimi radami a nadšené budou všechny dámy z vašeho okolí i vy!

Dárek pro vás

BeautyBra 042791 a kalhotky 110791
BeautyBra 042791 a kalhotky 110791

Právě u sebe můžete začít nejdříve. Pokud jste od někoho dostala peníze, abyste si něco pořídila, máte jedinečnou příležitost se rozmazlit. Například krásné spodní prádlo zdobené bohatou krajkou vám dodá sebevědomí i pocit luxusu. V nabídce předního českého výrobce značky TIMO si můžete vybrat z mnoha propracovaných střihů.

LovelyBra 040786 a vysoké retro kalhotky 122786
LovelyBra 040786 a vysoké retro kalhotky 122786

U podprsenek je k dispozici model DreamBra s vyšším středem pro větší velikosti, BeautyBra s nižším středem pro větší a střední velikosti či LovelyBra, který je ideální pro drobnější poprsí. V nabídce však nechybí ani klasické nevyztužené podprsenky s kosticemi. Abyste měla soupravu kompletní, určitě nezapomeňte na dámské kalhotky, které vám vykouzlí úchvatné pozadí. Přitom nezáleží na tom, zda obléknete sexy brazilky, vysoké či klasické kalhotky. Pokud si přece jen nejste jistá výběrem, zkuste online rádce velikostí, který vás navede.

Župan 0DN-1063
Župan 0DN-1063

Dárek pro maminku či babičku

Není divu, že právě u maminky či babičky nejvíce váháte. Je to pochopitelné. Obě vás dobře znají a jsou vaší oporou. I proto byste měla hledat dárek, který jim udělá nejen radost, ale také si ho patřičně užijí. Oba požadavky skvěle splní teplý a heboučký dámský župan. Maminka i babička se do něj po koupeli zachumlají a v klidu si pak užijí večerní sledování televize. Uvidíte, že jej ocení a dost možná i opláčou radostí.

Dárek pro dceru, sestru či kamarádku

Noční košile 383034
Noční košile 383034

Jestliže u předchozích dárků byla zapotřebí jistá dávka porozumění a praktičnosti, pak tentokráte se nebojte být odvážnější. Vsaďte na humor a využijte všech indicií. Má-li vaše sestra či kamarádka ráda zvířata, pořiďte ji noční košili či pyžamo s veselým potiskem koček či psů. Právě hravost a vtip obě dozajista ocení a uvidíte, že se nejen vašemu dárku zasmějí, ale také v něm určitě budou spát. U dcery ale hrozí nebezpečí, že jí zvířátka na potisku nebudou stačit a bude chtít opravdového živého chlupáče.

Zní to jednoduše, že? Potěšit své blízké není věda. Vánoce jsou hlavně o tom být spolu a užít si společně strávený čas. Abyste se vyhnuli zbytečnému stresu, když už víte, co máte ženám ve svém okolí pořídit, neodkládejte to. Objednejte vše online a co nejdříve. Čím kratší čas bude do Vánoc, tím zavalenější bude pošta. A pokud by se přece jen otevřely obchody, nával tam bude o zdraví. Proto buďte letos chytřejší a nákupy vánočních dárků nenechávejte na poslední chvíli.

NAKUPOVAT V E-SHOPU

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec