Jak vybrat správnou podprsenku?

Jak vybrat správnou podprsenku?

Jak vybrat správnou podprsenku? To je otázka, kterou si jednoho dne položí každá dívka či žena.  Ve valné většině případů je nutná asistence prodavačky nebo internetový rádce.  V našem článku si povíme o správné velikosti podprsenky, padnoucím střihu a o Vašem pohodlí.

První ze dvou možností při výběru prádla je nákup na prodejně. Nepotřebujete poradkyni pro správný výběr podprsenky, stačí šikovná prodavačka. Na firemních prodejnách TIMO jsou všechny prodavačky proškolené a vědí jak má správně padnoucí prádlo vypadat. Rády se na Vás v kabince podívají a přinesou Vám vyhovující velikost. Vedle velikosti Vám jistě mohou nabídnout různé střihy. Výhoda nákupu v kamenné prodejně je jistota, že odejdete spokojená.

Druhá možnost je nákup v internetovém obchodě.  Věrné zákaznice mají výhodu v tom, že vědí, který střih ve které velikosti koupit, pokud ovšem nakupujete naslepo, důkladně se změřte a porovnejte s velikostní tabulkou.  Internetový obchod je ideální volbou pro zákaznice, které mají kamenný obchod daleko nebo je jim nepříjemná pozornost prodavačky. Vše si můžete doma v klidu vyzkoušet a nepadnoucí zboží vrátit nebo vyměnit.

Jak ale při nákupu v e-shopu poznat, že Vám prádlo sedí, jak má? A jaký střih vybírat?

Pokud máte malá prsa, nebudete mít s výběrem správné podprsenky starosti. Určení velikosti podle tabulky máme za sebou a teď je na řadě střih. Pro malá prsa doporučujeme podprsenky s tenkou molitanovou výztuží nebo silně vyztužené. Jelikož menší prsa potřebují menší oporu, stačit vám bude nízký střed podprsenky, budete mít krásný dekolt a budete se cítit sebevědomě.

 04693 14.3a

Velká prsa, velké starosti, to v Timu neplatí! Se správnou podprsenkou můžete dát sbohem bolesti zad, otlakům na ramenou a bolavým žebrům. Podprsenky velkých velikostí jsou naše specializace. A teď, na co si dát pozor. Je pravidlem, že pokud trpíte na otlaky ramen, nosíte podprsenku se špatně zvoleným obvodem.  Váha prsou má zůstat na obvodu, proto volte pevný a raději menší, často jsou dámy překvapeny velikostí svého obvodu, který je po prozkoumání prodavačkou daleko menší než obvod jejich současné podprsenky, nesmí Vás ale škrtit. Otlaky dobrému pocitu moc nepřispívají. Pokud máte velikosti I, J, K a nemáte pevná prsa, raději volte pěnová podložená ramínka. V těchto velikostech jsou pro tělo prsa opravdu velká zátěž. Další malý zázrak na podprsence nadměrné velikosti je vysoký střed. Pokud máte velká prsa, nemůžete v ní vypadat usedle v žádném věku, v kombinaci s tenkou výztuží prsa vymodeluje, zpevní a podrží.

04699 14.3

U nás v Timo si vybere jakékoliv věkové kategorie a velikosti. Nabízíme nepřeberné množství barev i střihů, které jsou každou chvíli doplňovány o novinky.

Přesvědčte se…

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec