Rozdíly mezi DreamBra, BeautyBra a LovelyBra

Perfektně vymodelovanými podprsenkami jsme před lety zaplnili díru na trhu a zákaznice se k našim vlastním střihům neustále vrací. Jednoduše proto, že „U nás svoji velikost najdete“

Mezi nejpopulárnější střihy pro velká prsa patří DreamBra a BeautyBra. Pro menší poprsí je nejoblíbenějším typem podprsenka LovelyBra. Pojďme si ukázat rozdíly v jejich konstrukci a využití.

Jak poznáte, která je pro vás nejlepší

Ačkoliv jsou podprsenky modelované pro určitý typ postavy, můžete patřit mezi šťastlivce, kterým sedí všechny. Doporučujeme tedy vždy vyzkoušet, co se vám líbí, a samozřejmě začít od správného určení velikosti. Obecně však platí, že DreamBra a BeautyBra padnou velkým poprsím, a zpětná vazba od našich zákaznic, které už často nenosí jinou podprsenku, nám to jen potvrzuje.

Všechny tyto podprsenky šijeme slabě vyztužené, takže prsa bezchybně tvarují, ale nechávají jim přirozený vzhled i velikost.


DreamBra, BeautyBra a LovelyBra z kolekce Wild & Gentle

DreamBra – Podprsenka snů pro ženy s velkými prsy

DreamBra má celkově uzavřenější tvar a je konstruovaná tak, aby prsa bezpečně držela na místě a hezky je zakulatila. Má vysoký střed, uzavřený košíček, pohodlný široký obvod a široká ramínka podložená změkčením. Zkrátka, pohodlí a tvarování je zde na prvním místě. Hodí se pro střední až větší velikosti a ideální je pro prsa, která nejsou tak pevná. Šijeme ji až do velikosti K.


DreamBra z kolekce Inside Out


DreamBra z kolekce Right Angle

BeautyBra – Velká prsa, hluboký dekolt

BeautyBra je vyráběná pro ženy se střední až větší velikostí poprsí, které chtějí ukázat víc. Má nízký střed a košíček uzavřený tak, aby udržel prsa až do velikosti K. Obvod má pevný a stejně jako ramínka je o něco užší než u podprsenky DreamBra. Mohou si ji dovolit ženy s většími pevnými prsy a často ji mají v zásobě ženy, které nosí denně DreamBru, ale na speciální příležitost zkombinují BeautyBru s hlubším dekoltem.


BeautyBra z kolekce Wild & Gentle


BeautyBra z kolekce Olive

LovelyBra – Vykrojená podprsenka pro menší prsa

LovelyBra je tak vykrojená, jak jen může být, a stále dodává prsům perfektní tvar. Podprsenka pro menší velikosti má nízký střed, otevřený košíček a užší obvod. Ramínka jsou úzká, ale obšitá, aby se nezařezávala do kůže. Ženy s menšími prsy mají často pocit, že si mohou koupit jakoukoliv podprsenku a na jejich pohodlí to nic nezmění. Když ale vyzkouší LovelyBru, zjistí, že i u menších velikostí záleží na správné konstrukci prádla.

l.JPG
LovelyBra z kolekce Flower Girl


LovelyBra z kolekce Pussycat Dots

DreamBra – pro větší prsa – vysoký střed, zavřený košíček, široká ramínka, slabě vyztužená

BeautyBra – pro větší prsa – nízký střed, vykrojenější košíček, středně široká ramínka, slabě vyztužená

LovelyBra – pro menší prsa – nízký střed, vykrojený košíček, úzká ramínka, slabě vyztužená

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec