Dárky z lásky: Valentýnské prádlo z nejnovějších kolekcí

Pokud jde o svátek zamilovaných, spodní prádlo je jedním z nejčastějších dárků, které darují hlavně muži ženám. A to je náš revír! 

I když je každá žena jedinečná a cítí se přitažlivě v jiném typu spodního prádla, některé kolekce v nás přeci jen vzbuzují romantické emoce více než jiné. A právě těmi vás dnes chceme inspirovat.

Bed of Roses

Už název napovídá, že tato růžová kolekce byla ušitá pro romantické duše a chvíle. Pokud je vaše žena jemnější éterický typ a navíc má ráda květiny, Bed of Roses ji nemůže zklamat.

Růže 60 %
Svůdnost 20 %
Křehkost 20 %

Malbec

Kombinace barvy plného vína, černého tylu a dekorativní krajky udělá radost ženám, které jsou sebejisté, nebojí se vzít sled událostí do svých rukou a sexualita je pro ně významnou součástí života.

Oheň 60 %
Romantika 20 %
Drzost 20 %

Renaissance

Ke kolekci s podnázvem Zrození italské elegance inklinují romantické typy žen, které ocení detailní dekorativní prvky, precizně zpracované krajky a jejich něžná stránka jde ruku v ruce s vysokými nároky na kvalitu.

Romantika 50 %
Elegance 30 %
Zdobnost 20 %

Sweet Hearts

Srdíčka mohou být roztomilá a půvabná, ale v případě kolekce Sweet Hearts se jedná o mnohem svůdnější variantu, kde sametový srdcový vzor pokrývá průhledný tyl na košilce a kalhotkách. Nic pro stydlivé povahy.

Smyslnost 60 %
Romantika 20 %
Sebejistota 20 %

DO VALENTÝNSKÉ KOLEKCE

Dárkové poukazy

Dárková poukaz 1 000 Kč

Protože výběr prádla není vždy snadný, můžete romantický dárek vyřešit dárkovým poukazem a společně pak vybrat dokonalé spodní prádlo na našem e-shopu nebo v jednom z kamenných obchodů. Ať žije láska!

DÁRKOVÉ POUKAZY

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec