EasyClick - Novinka ve světě podprsenek

Podprsenka je jeden z nejintimnějších oděvů, který provází ženy po celá staletí. V 16. století se nosil korzet, “moderní” tvar podprsenky s krajkou spatřil světlo světa v roce 1914, v 50. letech jsme se seznámili s novými střihy, jako je třeba wonderbra, a potom… nic. 

Ačkoliv móda prochází neustálým vývojem a inovacemi, zdá se, že podprsenky zůstaly lapeny v čase. Až do teď.

Zapínání EasyClick přináší do světa podprsenek moderní technologii, která zjednodušuje a zpříjemňuje každodenní život žen. Po letech všeho okoukaného konečně přichází novinka, která nemění jen způsob, jakým si zapínáme podprsenku, ale také to, jak se v ní cítíme.

Pojďme si představit zapínání pro podprsenky, které změní váš pohled na každodenní rutinu. EasyClick je revoluční systém, který přináší unikátní výhody ve srovnání s tradičním kovovým zapínáním na háčky a očka. Podívejme se na to, co tuto novinku dělá tak výjimečnou.

Snadná manipulace 

Zapínání podprsenky nemusí být zdlouhavým úkolem. S EasyClickem můžete rozepnout či zapnout podprsenku pouze jedním cvaknutím. Jeho unikátní zacvakávací systém umožňuje snadnou manipulaci, což je přednost zejména v hektických ranních chvílích.

Bezpečnost za všech okolností

S EasyClickem můžete mít jistotu, že vaše podprsenka zůstane na svém místě i při aktivitách s větším pohybem. I když se snadno zapíná, nedokáže se sama rozepnout ani při silném natažení. Bezpečnost a pohodlí jdou ruku v ruce.

Volnočasová podprsenka bez kostic s širokou gumou TIMO - černá

.

Tenké i pohodlné

S pouhými 4,5 mm tloušťky nabízí EasyClick nejen jedinečné zapínání, ale i tenký a pohodlný design. Díky plochému provedení se zapínání pohodlně nosí a nerýsuje se pod oblečením.

Img1137%20(1).JPG

Zapínání pro každou příležitost

EasyClick není jen o funkci, ale i o stylu. Jeho univerzální design jej činí vhodným pro elegantní i sportovní podprsenky. Nezáleží na tom, jestli jdete do práce nebo na trénink, EasyClick se přizpůsobí vašim potřebám.

ZDN09404.jpg

Bezešvá vyztužená podprsenka BeautyBra s novým zapínáním EasyClick - černá

.

Čtyři volby obvodu

Každá žena je jedinečná, a proto EasyClick nabízí více možností pro nastavení šířky obvodu. S čtyřmi vstupy místo běžných tří můžete snadno nalézt ideální a pohodlné nastavení obvodu pro váš hrudník.

.

Recyklovatelný

EasyClick je zodpovědný k životnímu prostředí. Je vyroben z recyklovatelného materiálu, konkrétně ze 100% nylonu. Dokonce porota ISPO Textrends jej vybrala jako jednu z deseti nejlepších inovací poslední doby. To svědčí o jeho výjimečnosti a kvalitě.

S EasyClickem se vaše každodenní rutina stane snazší a příjemnější. Připravte se na revoluci v zapínání podprsenek a objevte nový standard pohodlí a bezpečnosti.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec