Jak a kde prádlo správně skladovat?

Nejlepší a nejúspornější variantou na místo jsou šuplíky.

Nejlepší a nejúspornější variantou na místo jsou šuplíky. Vyztužené podprsenky lze do šuplíku krásně vyskládat za sebe, aniž by se pomačkaly nebo měly tendenci měnit tvar. Někteří dávají přednost věšení soupraviček na ramínka, i to lze, pokud máte ve skříni dostatek místa, alespoň nemusíte k dané podprsence složitě hledat kalhotky, jen ráno otevřete skříň a máte všechno krásně připravené.

Pokud jde o podprsenky bez výztuže, není skladování tak prostorově náročné a lze je dát v podstatě kamkoliv, jen musíte být na pozoru, aby nedocházelo k deformaci kostice.

Důležité je vybrat suché čisté místo při běžné pokojové teplotě, nejlépe poslouží ložnice nebo šatna. Je třeba se mít na pozoru před třískami a šroubky, prádlo je jemné a mohlo by se jimi ošklivě poničit. Další rizikový faktor je přivření do dvířek nebo šuplíku, hrozí tak zatržení svrchní látky, prodření košíčku atd., všechny tyto vady jsou nenávratné.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec