Jak zamaskovat problematické partie?

Chcete-li zamaskovat větší bříško máte několik možností.

Větší bříško 
Chcete-li zamaskovat větší bříško máte několik možností. Vždy záleží na tom, jak moc chcete se zakrýt. Pokud chcete zakrýt hodně, volte jednodílné plavky nebo tankiny. Výhoda tankin (7000) spočívá v tom, že si při opalování můžete tílko vyhrnout a také vyměnit kalhotky, pokud vám není příjemné být v mokrých plavkách.
Řešíte jestli jednobarevné nebo s tiskem? Pokud chcete decentní jednobarevné plavky, doporučuji plavky například s řasením přes bříško, které ho rozdělí a opticky zúží. (8035)
Plavky s tiskem mají velkou výhodu v tom, že v tisku se ledacos ztratí. (8249)
Pokud chcete dvoudílné plavky, volte plavky s vyššími kalhotkami. Vadí Vám vysoké kalhotky při opalování? Pořiďte si plavky s ohrnovacími (8802) nebo shrnovacími (8682) kalhotkami. Můžete si je pak upravovat podle potřeby.

Velká ňadra
V Timu naleznete široký výběr plavek pro velká ňadra. Vybírat můžete jak slabě vyztužené plavky, tak plavky jen s kosticí. Plavky s kosticí mají výhodu v kratší době schnutí (ale ani plavky s výztuží neschnou nijak dlouho). Vyztužené plavky naproti tomu ňadra krásně podrží a vytvarují. Majitelky pevnějšího poprsí si mohou dovolit plavky s nižším středem (8810), pokud se na vašich ňadrech již podepsala gravitace, doporučujeme plavky s vyšším středem (8681 – TOP model roku 2013)

Malá ňadra
Pokud vás příroda příliš neobdařila, můžete si dovolit plavky více otevřené. Volit můžete například ze střihů bandeau (8722), trojúhelníčky (8721 – vyjímatelná výztuž) nebo plavky s kosticí a výztuží (8806). Pokud potřebujete ňadra opticky zvětšit vybírejte podprsenky ve výrazných barvách nebo zajímavé tisky. Plnost dekoltu na pohled vytvoří také řasení. (8517)

Větší zadeček
Máte-li větší zadeček, vyhýbejte se příliš vykrojeným nebo příliš nízkým kalhotkám. Pokud nepatříte k majitelkám extra dlouhých nohou, vyvarujte se kalhotkám s nohavičkou. Spousta žen si myslí, že nohavičkové kalhotky jim schovají zadeček. Tento typ kalhotek však opticky zkrátí a rozšíří nohy. Celá postava tak vypadá menší a silnější.
Co se týče vzoru, nejlepší je drobný tisk, který schová drobné nedostatky. Pokud trváte na jednobarevných plavkách, pořiďte si černé. Výrazné jednobarevné kalhotky zadeček opticky zvětší.

Pokud si nejste jisté, jaký střih vám sluší, volte klasický střih kalhotek, případně kalhotky lehce snížené na bocích. Klasickým střihem nic nezkazíte.

Ideálním doplňkem k plavkám je pareo nebo-li šátek přes plavky (7115). Ať už se chcete jen procházet po pláži nebo na plovárně, pareo elegantně zakryje jakékoliv nedostatky.

Nejlepší způsob jak zamaskovat problematické partie, je odvést pozornost jinam. Máte například větší bříško nebo zadeček? Pořiďte si plavky se zajímavou podprsenkou. Každý bude koukat na podprsenku a nějakého nedostatku si nevšimne.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec