Klíčové je, aby se k nám zákaznice znovu s důvěrou vracely

Rozhovor s Janou B., která se věnuje prodeji spodního prádla již 10 let. Můžete ji znát z prodejny Lužiny, odkud se přestěhovala i s kolegyní Ivetou na prodejnu v OC Luka Living. Jana je vedoucí této prodejny již od jejího otevření a má radost z každé vaší návštěvy.

.

Jano, jak byste popsala styl a sortiment spodního prádla a plavek TIMO? Co ho odlišuje od ostatních výrobců spodního prádla?

Naše firma TIMO šije spodní prádlo výhradně v České republice, a to již přes 30 let. Za tu dobu se nabídka rozšířila o velké množství modelů jak spodního prádla, tak i plavek. Začínáme od velikosti A pro ženy s drobnějším poprsím. Naopak pro dámy s plnějšími tvary šijeme speciální řadu, která se jmenuje LadyM a nabízí velikosti košíčků až do velikosti M. TIMO je výjimečné nejen svou širokou nabídkou velikostí i střihů, ale i léty zkušeností s modelováním dokonale padnoucího prádla.

 

Co byste řekla, že se u vás na prodejně aktuálně nejvíce prodává? Jaké jsou nejžádanější produkty?

V naší prodejně v obchodním centru Luka Living se prodávají všechny modely prádla TIMO, jelikož každá zákaznice má jiné preference a požadavky. Prim hraje takzvaná "Síťovka". Jde o podprsenku BeautyBra s nízkým středem, kterou překrývá rafinovaný průsvitný tyl, který z ní dělá jak funkční, tak i sexy kousek. Je u nás nejoblíbenějším střihem podprsenky, protože perfektně sedí většině našich zákaznic, které se pro tento typ rády vracejí.

Simplicity_10_042829.jpg
lilac_future_3_042831.jpg
first_class_still_life_8_042825+110824 (1).jpg

 

Co je podle vás podstatné pro dokonalý zákaznický servis?

Rády se dámám osobně věnujeme, vše vysvětlíme, nabídneme různé střihy prádla a postaráme se, aby si každá žena odnesla správně padnoucí prádlo či plavky. Klíčová je ale i spolupráce samotných zákaznic. Je důležité, aby se nebály nás pustit do kabinky a nechaly si odborně poradit.

.

Jaké jsou vaše tipy a triky pro výběr správného spodního prádla?

Samotný výběr prádla je delší proces, než se může na první pohled zdát, je proto dobré, vyhradit si na něj dostatek času. Je potřeba vyzkoušet více typů a velikostí prádla, vysvětlit jak a proč má správná velikost a tvar sedět a z jakých důvodů to tak je. Občas zákaznice chtějí model, který se v jejich velikosti nešije, protože by nebyl svou konstrukcí pro tuto velikost poprsí vhodný. Vše si se zákaznicí vysvětlujeme, pak jsou ženy spokojené a mají důvod se k nám znovu s důvěrou vrátit.

.

Jak často u vás najdeme novinky?

Spodní prádlo TIMO šije celoročně. Každý měsíc nám na prodejnu dorazí nové podprsenky, kalhotky a také spodní košilky. Plavky nabízíme zhruba v šesti barevných kolekcích každý rok. Jako u jedné z mála firem u nás seženete plavky v průběhu celého roku. Kdykoliv k nám na prodejnu zavítáte, kromě dříve zmíněného si můžete vybrat i z široké nabídky nočního prádla.

edit DSC_0089.jpg
860636.jpg
edit DSC_0415.jpg
Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec