Kolik podprsenek bych měla mít ve svém šatníku?

Základem jsou samozřejmě podprsenky na denní nošení

Základem jsou samozřejmě podprsenky na denní nošení. Jednoduché padnoucí podprsenky, které neprosvítají pod oblečením. Je dobré mít světlé (buď bílé nebo smetanové), tělové a tmavé. Tyto typy jsou nejvýhodnější, protože si vyberete správný odstín pro kterékoliv oblečení.  Pokud máte od každé barvy jednu, na všední dny si bohatě vystačíte.

    Co ale o víkendu nebo na romantické večery? Zde můžete popustit uzdu fantazii, volit krajkové podprsenky, mašličky a nejrůznější barvičky, které máte ráda a jdou Vám k pleti. Zkrátka je dobré mít v zásobě jeden, dva odvážnější kousky. Pro ženy s menším poprsím se skvěle hodí push-up podprsenky!

     Další podprsenku potřebujete pro společenské události, tou bude podprsenka samodržící s odepínatelnými ramínky. Bude se Vám hodit nejen do divadla, ale i na svatby, plesy a jiné kratochvíle, kde budete chtít poodhalit ramena a přitom zachovat nádherný dekolt. Doporučujeme v barvě bílé nebo černé (hodí se ke všemu).

    Nelze opomenout podprsenku sportovní. Ať už vykonáváte jakoukoliv aktivitu nebo jen preferujete pohodlí, například doma při úklidu nebo vaření, je tato podprsenka nezbytností. Prsa krásně zpevní a je zpravidla bez kostic, což je při pohybu velmi důležité.

    Tak jak jste na tom? Pokud Vám některá z těchto nepostradatelných podprsenek chybí, nebo si jen chcete udělat radost, s naším e-shopem nakoupíte v pohodlí domova a za krásné ceny. 

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec