Máte plné tvary? Poradíme vám, jak vybrat ideální plavky

Každá žena vypadá nejlépe, když se cítí dobře hlavně uvnitř.

Při hledání ideálních plavek ve větších velikostech se tedy zaměřte zaprvé na pohodlí a zadruhé na estetické parametry a kouzla, která opticky tvarují vaše tělo. Nákup plavek nemusí být horor. Jdeme na to.

Dvoudílné plavky, které opticky zeštíhlují

Pokud si myslíte, že toho vaší postavě přebývá příliš na to, abyste nosila dvoudílné plavky, dejte jim (a sobě) ještě jednu šanci. Spoustu našich plavkových kalhotek šijeme s vyšším pasem a s ohrnovacím lemem, který si můžete nastavit tak, jak potřebujete. Velmi populární jsou také tankiny. Pohodlné kalhotky s tílkem jsme pro letošní kolekci navrhli tak, aby vzor tílka upravoval drobné nedostatky. Tílko navíc nemusí k tělu úplně přiléhat.

830601-91.JPG 

Dvoudílné plavky 2022 <

Jak vybrat plavky pro velká prsa

Čím větší prsa, tím kvalitnější musí být jejich opora. Naši podprsenku DreamBra, která má vyšší střed a je přímo navržená pro velká poprsí, najdete i v plavkových kolekcích. Ženy v ní běžně tráví celý den, a tak je i v plavkové verzi tenhle nákup jistota. Bestsellerem jsou letos také plavky, které mají přes podprsenku ještě síťovinovou vrstvu. Ta vypadá skvěle a dodá vám o ještě o něco jistější pocit.

 

Jednodílné plavky

Jednodílným plavkám se nedá upřít praktická stránka – příjemněji se v nich plave a do divokých vln se také nosí lépe. Už se ale dávno nejedná jen o plavecké střihy bez fantazie. Chcete-li opticky zúžit postavu, zkuste tvarující plavky s pásy na bocích. Všechny naše plavky mají navíc širší ramínka, která se ani ženám s většími prsy nezařezávají do ramenou.

 

Jednodílné plavky 2022 <

Do vody i na sport

Již zmíněné tankiny jsou skvělé jak do vody, tak na plážový volejbal. Letos jsme navíc ušili sportovní kraťasy, ve kterých se dá v pohodě koupat i vyrazit na výlet. Je možné je zkombinovat např. s černou lambádovou podprsenkou a oblíbily si je mimo jiné ženy, které v nich chtějí schovat prostornější stehna.

 

Pár tipů, jak vybírat kvalitní plavky 

  • Plavky z pevného a kvalitního materiálu lépe tvarují a mají lehký stahující efekt.
  • Na partie, které chcete „schovat“, zvolte méně nápadné barvy, a naopak.
  • Pokud nechcete poprsí zdůraznit, raději zvolte podprsenku bez výztuže a s jednoduchým vzorem.
  • Plnějším tvarům nejvíce sluší podprsenky se dvěma ramínky. Zavazování kolem krku není ideální.
  • Nezapomínejte na doplňky v podobě plavkové sukně, šátku, výrazných brýlí a klobouku. Nasměrujete tím pozornost tam, kam chcete. Mrkněte, jak na to.
  • Aby vám plavky vydržely déle, než jednu sezónu, hezky se o ně starejte.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec