Nejlepší plavky pro každou postavu

Myslíte si, že když nemáte postavu modelek z časopisů a přehlídkových mol, nemůžete mít hezké a slušivé plavky? Naše odpověď je jasná. Můžete!

Každá žena si zaslouží pěkné plavky a u nás si rozhodně vyberete i ve větších velikostech. 

Plné tvary vůbec nejsou překážkou, při správném výběru z nich uděláme přednost. V naší nabídce najdete plavky vhodné pro všechny typy postav, ať už vás příroda více obdařila v kterékoliv partii. Vhodný střih a vzor nechají vyniknout ženské křivky, a naopak pomohou schovat to, s čím nejste spokojené.  

Jednodílné plavky

Jednodílné plavky jsou oblíbenou klasikou. Jednoduše se v nich schová vše potřebné. Pokud si navíc pořídíte tvarující plavky všitými pruhy na bocích, opticky vám zúží postavu. Letošním hitem jsou černé síťované plavky, které díky síťce v dekoltu přitahují každý pohled, který na ně zamíří. Pokud máte rády světlejší barvy, doporučujeme tyrkysové plavky z kolekce Tuscany. Podprsenka je se skrytou bezešvou výztuží a s hlubším výstřihem na zádech, který lichotí postavě. Zeštíhlujícího efektu se dosáhlo díky vzorovanému materiálu doplněnému jednobarevnými lištami.  Takové plavky jsou perfektní volbou na plavání a vodní sporty. 

Tankiny

Pokud chcete užívat výhod dvoudílných i jednodílných plavek, pak jsou ideální volbou tankiny. Tílko a kalhotky si často vybírají ženy, kterým nesedí délka jednodílných plavek, a navíc jsou i pohodlnou variantou pro plážové sporty. 

Dvoudílné plavky

Že si dvoudílné plavky nemůžete dovolit? A my říkáme, že ano! Navíc, pokud máte větší poprsí, samostatná podprsenka ho drží nejlépe. Pro ženy plnější tvarů vyrábíme plavky s vyššími nebo ohrnovacími kalhotkami. Pro ženy, které rády přitáhnou pozornost ke svému zevnějšku, jsou naším tipem plavky s metalickými prvky. Letošní novinkou jsou skryté kostice u plavek. V nabídce najdete plavky s podprsenkou DreamBra, která perfektně sedí ženám s větším poprsím. Podprsenka je doplněna vyššími kalhotkami s bočním dekorem. Skryté kostice jsou i u plavek podprsenky BeautyBra, které doplňují nižší kalhotky.  

A myslíme i na ty z vás, které potřebujete podprsenku v naší největší velikosti košíčků MPodprsenka LadyM a vyšší zeštíhlující kalhotky jsou jasnou volbou. 

Prohlédněte si celou kolekci 2023 a rovnou se podívejte i na to, jak o své nové plavky pečovat.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec