Nejnovější kolekce: Jemné materiály, neokoukané barvy

S radostí vám představujeme nejnovější kolekce. Každá je inspirovaná jinou ženou a jiným prostředím, ale všechny jsou navrženy a vyrobeny s úctou k ženskému tělu, a proto obsahují nadstandardní škálu velikostí.

Malbec: Pro vinné večery a noci

Kolekce Malbec vás opije svojí přiznanou smyslností. Temně vínové prádlo má lehce metalický povrch, který jsme doplnili černou dekorativní krajkou italské výroby. Košíčky některých podprsenek zdobí jemný černý tyl.

Oheň 60 %
Romantika 20 %
Drzost 20 %

Nalít si Malbec

Mint: Vůně svěžího vánku

Svěží mentolovou barvu doplňuje italská bílá krajka se vzorem divokých rostlin v deštném pralese. V příjemném materiálu se bude cítit skvěle každá žena, která chce podtrhnout svou něžnou ženskou stránku. Kolekce Mint totiž dokazuje, že i jemnost může být sexy.

Něžnost 40 %
Romantika 30 %
Svěžest 30 %

Objevit Mint

Bed of Roses: Duší romantička, tělem femme fatale

Rozvinuté růže zdobí dekolty, boky i zadní části kalhotek romantické kolekce Bed of Roses, kterou jsme pro vás ušili z italských látek. Květinový vzor prádla je zjemněný pastelovým růžovým odstínem tak, aby nepůsobil příliš vyzývavě. 

Růže 60 %
Svůdnost 20 %
Křehkost 20 %

Rozestlat Bed of Roses

Before Darkness: Přitažlivost až na prvním místě

 

Kolekce Before Darkness obsahuje spodní prádlo v šedofialové barvě, která padá na přímořské město při západu slunce, a v temné černé. Kalhotky i podprsenky zdobí výraznější krajka s lesklým plastickým efektem

Smyslnost 50 %
Sebejistota 30 %
Romantika 20 %

Prohlédnout Before Darkness

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec