Nejste štíhlé jako laňky? Nevadí! Krásné plavky pro plnoštíhlé

Milé dámy, ať už máte pár kilo navíc nebo jste baculatější, nemusíte se bát vyrazit k vodě. 

Milé dámy, ať už máte pár kilo navíc nebo jste baculatější, nemusíte se bát vyrazit k vodě. TIMO myslí na ženy, které potřebují plavky pro plnoštíhlé, i na ženy, které mají velké poprsí.

Většina žen, které nemají ideální míry, preferuje plavky vcelkuPlnoštíhlé ženy ale nemusí nosit jen jednodílné plavky. V případě, že zvolíte správnou velikost a vhodný střih, můžete si dovolit i tankini nebo dvoudílné plavky.

Jednodílné plavky pro plnoštíhlé

Pokud přeci jen raději zůstanete u jednodílných plavek, volte takové, které mají podložené bříško, takže alespoň trochu stahují. Velmi efektní jsou plavky se zeštíhlujícími prvky, jako jsou lišty kolem nohaviček nebo barevný tvarovaný pruh, který opticky zúží pas.

8356.83

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skvělý kompromis - Tankini

Toužíte po dvoudílných plavkách, ale přeci jen si na ně kvůli postavě netroufáte? Zkuste tankini! Již několik let jsou tankini hitem mezi plavkami pro plnoštíhlé. Jsou ideálním kompromisem mezi jedno a dvoudílnými plavkami. Tílko krásně zakryje bříško, ale pokud se chcete opalovat, jednoduše ho vyhrnete pod prsa. Tankini jsou skvělou volbou i pro ženy, které mají problém s délkou jednodílných plavek

Plavky 7003.817002.98

 

 

 

 

 

 

 

Dvoudílné plavky pro větší velikosti

Zvolíte-li vhodný střih, nemusíte se bát ani dvoudílných plavek. Kromě správně zvolené podprsenky jsou u dvoudílných plavek pro plnoštíhlé důležité kalhotky. Střih kalhotek totiž může udělat hodně. Nejlépe budete vypadat v kalhotkách vyššího střihu, který část bříška schová. Velmi pěkně vypadají kalhotky s řasením, ať už v pase nebo na bocích. Skvělou variantou především pro mladší ženy, které se chtějí i opalovat, jsou ohrnovací kalhotky. Tyto kalhotky mají široký lem zakrývající bříško, ale dá se ohrnout, čímž vytvoří kalhotky bokové.
Máte silnější stehna a větší zadeček? Vyhněte se kalhotkám s nohavičkou. Tento typ kalhotek sice zakryje zadeček, ale také opticky zkrátí nohy, takže ve výsledku vypadají nohy kratší a silnější.

Plavky 8817.85Plavky 8816.82

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8684 Plavky 2015

Plavky pro velká prsa

Ženy, které hledají plavky pro velké poprsí, potřebují takové plavky, které jim poskytnou potřebnou podporu. Až už se jedná o jednodílné nebo dvoudílné plavky, je důležité, aby podprsenka správně seděla a držela poprsí. Nejlépe drží a tvarují ňadra podprsenky s kosticí a tenkou výztuží. Pokud máte velké poprsí a chcete jednodílné plavky, je ideální volbou náš nový střih plavek pro velké velikosti se zapínacím obvodem.

Plavky 8685

Plavky 8358.92střih 8358 ; 83581Plavky 8358.86

 

Všechny dostupné plavky si můžete prohlédnout zde >>>

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec