Noční košilky Babella

Protože se nám otepluje, připravili jsme si pro vás na našich firemních prodejnách nabídku letních nočních košilek a pyžam z těch nejpříjemnějších přírodních materiálů. 

Protože se nám otepluje, připravili jsme si pro vás na našich firemních prodejnách nabídku letních nočních košilek a pyžam z těch nejpříjemnějších přírodních materiálů. Košilky a pyžama jsou od polské firmy Babella, se kterou velmi rádi spolupracujeme a to především kvůli kvalitě materiálů a šití. V nabídce je spousta rozmanitých barev, ze kterých si (podle barvy pleti nebo preferencí) vybere každá žena. Kolekce se                                                      rozděluje na dva typy podle materiálového složení. 

Viskóza s Lycrou®

Velmi příjemný splývavý materiál pro naprostý komfort. Viskóza je přírodní vlákno, je tedy na léto perfektní z toho důvodu, že dobře odvádí vodu od těla. Poměr složení je 94% viskóza, 6% lycra. Lycra® je použita pro zlepšení elasticity, aby se košilka nevytáhla. Tyto košilky jsou doplněny elastickou jemnou krajkou do barvy. Košilky díky ní vypadají luxusně a přitom jsou za dobrou cenu. 

Košilka Amanda
Oblíbená košilka s krajkovými rameny a spodním lemem.

BA-Amanda 96 - broskvová

 

Košilka Naomi
Košilka ve dvou letních barvách - perlové a mátové. Raglánový rukávek a spodní lem z elastické krajky.

BA-Naomi 99-máta

0BA- Naomi 86-perlová

 

Košilka Perla
Košilka nařasená na prsou s krajkovými rameny a stužkou pod prsy.

BA-Perla 86-perlová

 

Košilka Femi
Jednoduchá košilka bez krajky s kontrastním lemovýním a stuhou pod prsy.

BA-Femi 87-malina

 

Košilka Hannah
Košilka s krajkovými rameny a výstřihem do ,,V''.

BA-Hannah 90-ecru

 

 

Bavlna

Kolekce ze 100% bavlny je taktéž velmi dobrou volbou na léto. Bavlna dobře odvádí pot a je příjemná na těle. V nabídce jsou noční košile i pyžama s tílkem nebo krátkým rukávem. Kolekce se nese v pastelových barvách a námořnické bílo-modré. 


Model 3010

0BA-3010 bílá

Model 3041

0BA-3041

Model 3038

0BA-3038 broskev

0BA-3038 šedá

 

Seznam firemních prodejen naleznete ZDE.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec