Plavky - tankiny

Slyšeli jste už o tankinách? Jedná se o dvoudílné dámské plavky, které se skládají ze spodního dílu a vrchního dílu, který vypadá jako tílko či top. Tzv. horní díl plavek nemá podobu podprsenky, ale úzkého tílka. Tílko perfektně zakrývá problémové partie a přitom působí velice sexy. V posledních letech se staly plavky tankiny oblíbené i u mladších ročníků, a proto se již vyrábí mnoho různých variant. Například se zavazováním za krk a větším výstřihem nebo klasické dvouramínkové. Kalhotky mohou být vysoké, nízké, na zavazování, s nohavičkami nebo to mohou být tanga. Velkou předností těchto plavek je to, že při správně zvolené barevné kombinaci a střihu tyto plavky dokáží zeštíhlit každou postavu!

A jaké jsou další výhody? Plavky tankiny zakryjí ne příliš ploché bříško, nějaká ta kila navíc, jizvičky a jiné nedostatky. Plavky jsou zároveň ideální pro těhotné ženy, které tím krásně schovají bříško před slunečními paprsky.

Výrobci plavek vyrábějí mnoho různých variant tankin. V nabídce plavek Timo naleznete dva typy. Jeden z nich je klasický na ramínka s posunovači a kalhotky mají ohrnovací lem, který zvýší nebo sníží výšku kalhotek. Tento typ je sportovnější a má tzv. všitou podprsenku. Druhý typ plavek tankin má vrchní díl s šitou podprsenkou a kosticí, která krásně formuje poprsí a zvýrazní dekolt. Tento vrchní díl plavek má zavazování za krkem. Kalhotky jsou opět s ohrnovacím lemem.

Tankiny jsou opravdu plavky, ve kterých se každá žena bude cítit báječně!

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec