‚‚Po měsíčním testování nové mateřské podprsenky od značky Timo musím říct, že jinou nosit nechci!”

Máme obrovskou radost, že vám můžeme konečně představit naši novinku: Mateřskou podprsenku. Její vývoj nám trval celý rok a můžeme hrdě prohlásit, že to stálo za to. Neuvěřitelně pohodlná, funkční a konečně pěkná mateřská podprsenka je na světě.

Img1150.JPG
Img1137.JPG

Mateřská podprsenka bez kostic, nevyztužená, vyrobená z příjemného materiálu – černá

.

Podprsenku jsme vyvíjeli společně s kojícími maminkami tak, aby co nejlépe splňovala jejich požadavky. ‚‚Po měsíčním testování nové mateřské podprsenky od značky Timo musím říct, že jinou nosit nechci!”, popisuje podprsenku maminka ročního syna Lenka B. ‚‚Vyzkoušela jsem jich několik, ale žádná mi nepadla tak, jako právě tato. Je ušitá z příjemného materiálu, nikde neškrtí, nestahuje, ale perfektně sedí!”, dodává Lenka. Podprsenka je zakončená flexibilní a příjemnou gumou, která se přizpůsobí měnící se velikosti prsou v průběhu těhotenství a kojení.

Dobrá mateřská podprsenka však musí vyhovovat nejen maminkám, ale i dětem. ‚‚Vyhovuje nejen mě, ale i mému ročnímu synovi, který je stále kojený. Jelikož už u kojení neleží ve stejné poloze jako po narození, ale chce u mléka nejčastěji sedět, je tato podprsenka skvělá v tom, že se malý dostane k prsu lépe a sám se obslouží. Výhodou této podprsenky je, že nemá odepínací ramínka. Nevím, jak ostatním, ale mně nikdy nevyhovovala, za mě nejlepší, co může být, je právě tato bez odepínání”, vysvětluje Lenka. "Proto bych tuto novou podprsenku od Timo doporučila všem maminkám, a to i těm nastávajícím. Určitě nebudete litovat.”

S nástupem kojení se novopečené maminky také často potýkají s tzv. ‚‚mléčnými úniky‘‘. Mokré fleky na prsou jsou častým jevem, kterému se dá snadno předejít – problém vyřeší savé vložky do podprsenky. My jsme pro vás vybrali pratelné vložky do podprsenky od české značky Bamboolik. Jsou ušité z příjemného bambusového froté a na vnější straně mají nepromokavou vrstvu z tzv. PULu – laminovaného polyesteru, který se postará o to, že kojicí vložky nepropustí žádnou vlhkost na oblečení. K mateřské podprsence máme pro prvních 200 z vás tyto kojicí vložky jako dárek.

Dali jsme si také záležet na tom, aby podprsenka nebyla jenom mateřská nebo kojicí. Bude vám sloužit i během těhotenství, kdy se přizpůsobí vašim prsům, která mohou být citlivá a měnit velikost. A díky svému nadčasovému vzhledu vám bude sloužit jako volnočasová podprsenka sportovního střihu i do budoucna

Pohodlná těhotenská móda – nejlepší kojicí podprsenka bez kostic

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec