Podprsenka LadyM pro velká prsa - konečně pohodlné a stylové řešení

Dámy s velkým poprsím, máme pro Vás skvělou zprávu! Věděli jste, že kombinace obvodu hrudníku a objemu prsou může mít až desítky variací? Přesto se běžné podprsenky prodávané v obchodech často omezují jen na pár základních velikostí. 

To představuje velký problém pro ženy s většími prsy, které mají mnohem omezenější možnosti výběru a často se musí spokojit s nedokonalým prádlem, které jim neposkytuje pohodlí a potřebnou oporu. A právě těm jsme přispěchali na pomoc. Pojďme si představit bezešvou podprsenku LadyM.

Tradiční podprsenky jsou často k dispozici pouze v obvodech hrudníku 70 - 100 cm a velikostech košíčků B - H. To znamená, že ženy s velikostí mimo tuto škálu mají často obtíže při výběru vhodného spodního prádla, které by jim skutečně padlo. To vede k nepohodlí, bolestem zad a ramen a dalším zdravotním problémům. Řešením je podprsenka střihu LadyM se speciálně šitými košíčky velikosti M. Díky svému provedení je mimořádně pohodlná a nezanechává nežádoucí stopy pod oblečením.

  

Vývoj podprsenky LadyM byl náročný, a trval dva roky. V průběhu vývoje jsme vytvořili 29 prototypů podprsenky nadměrné velikosti, ve spolupráci s ženami s odpovídajícími mírami. Protože ženy s velkými prsy vyžadují zvláštní péči, bylo nutné upravit pružnost a pevnost materiálu košíčků, typ a sílu kostice a materiál ramínek, aby se minimalizovalo nepohodlí a vznik otlaků. Každý obvod hrudníku si vyžadoval individuální řešení tvaru podprsenky, aby poskytovala dokonalou oporu a pohodlí. Po dlouhých dvou letech vývoje a zdokonalování se tak můžeme pyšnit historicky první českou bezešvou podprsenkou s košíčky velikosti M. Tento průlomový kousek spodního prádla poskytuje ženám s většími prsy konečně pohodlné a stylové řešení. LadyM není jen podprsenkou, je to výsledek pečlivé práce a naslouchání potřebám žen, který přináší svobodu a sebevědomí.

A u podprsenek to nekončí! Ve stejném střihu a s maximální péčí o detaily nabízíme také plavky pro ženy s velkými prsy. Stejně tak jako u spodního prádla, i plavková podprsenka musí poskytovat oporu a pohodlí při plavání nebo opalování. Proto jsme navrhli plavky ve střihu pro velká prsa.

   

Díky střihu LadyM tak konečně najdete plavky, které jsou nejen funkční, ale také krásné a in. A to je přesně to, co si zasloužíme - cítit se pohodlně, sebevědomě a nádherně, ať už nosíme podprsenku nebo plavky.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec