Protetika: Rozhovor se zástupci prodejny Zdravotní potřeby Diana

Pomalu a jistě se nám blíží první jarní dny, ve kterých se snad každá žena začne ohlížet po novém spodním prádle 

a později i po plavkách. Oslovili jsme proto, jednu z nejlépe vybavených protetických prodejen nejen pro Brno a okolí Zdravotní potřeby DIANA, která sídlí přímo v nemocnici v Brně na Žlutém kopci v onkologickém pavilónu, abychom se zeptali za vás, jak na to:

1) Jak a kde si vybírat protetickou podprsenku?

Protetickou podprsenku by si měla žena vybírat společně s epitézou, aby prádlo i epitéza dokonale seděly. Je důležité navštívit specializovanou prodejnu s vyškoleným personálem, který umí poradit. Tato prodejna by měla mít širokou nabídku typů podprsenek, aby mohla dobře vybavit zákaznici. Určitě nedoporučujeme výběr pouze z katalogů, protože fotky často neodpovídají skutečnosti a číslování je různé. 

2) Co by každá podprsenka měla splňovat?

Protetická podprsenka by měla být vyrobena z kvalitního materiálu, který unese váhu epitézy a je příjemný na tělo. Kvalitním materiálem se rozumí také to, že i po četných praních je prádlo dále dobře funkční a pěkné. Také jsou vhodná široká a pohodlná ramínka, která rozloží váhu epitézy. Dobře střižená podprsenka by měla vždy dobře krýt dekolt. Pokud protetická podprsenka tyto parametry splňuje, může se zákaznice cítit dobře a nemusí se příliš omezovat ve výběru oblečení. 

Protetické plavky - tankini 63063) Jaké plavky se nejvíce prodávají, barvy, střihy...?

Na tuhle otázku nelze jednoznačně odpovědět. Každá žena má svou představu o vzhledu plavek a také pro ni po operaci nemusí být každý střih vhodný. Nabídka na trhu je poměrně velká. Jedná se o plavky jednodílné, dvoudílné a stále oblíbenější tankini. Všechny tyto typy existují jak v tlumených, tak i pestrých barvách a prodávají se všechny varianty. I když zákaznice přijde s představou o vzhledu a barvě plavek, často se stane, že před barvou upřednostní dobrý střih s perfektně padnoucím dekoltem. 

kolektiv prodejny ZP Diana 

Máte to do Brna daleko? Můžete navštívit i další prodejní místa, které najdete v našem seznamu prodejců protetického prádla a plavek TIMO. S dotazy ohledně protetického prádla se můžete obracet na mail: odbyt@3timo.cz
Budeme oslovovat i další protetické prodejny a ptát se na to co vás zajímá.

Přeji všem spokojenost a radost z nákupu Vašeho prádla

Za oddělení protetiky Timo s.r.o.
Dagmar Naňková

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec