Stahovací prádlo aneb správná velikost je klíčová

Stahovací prádlo je jedním z těch úžasných vynálezů, které mohou dělat zázraky s naší postavou, a to doslova na počkání.

Mějme však na paměti, že funkce stahovacího a tvarujícího prádla není nás zeštíhlit o několik konfekčních velikostí, ale spíše vytvarovat a vyhladit postavu, a zamaskovat tak případné nerovnosti na těle.

Aby vám tvarující spodní prádlo udělalo tu nejlepší službu, je důležité si správně vybrat velikost. Někdy se stává, že si záměrně vybíráme prádlo menší v naději, že to zvýší stahovací efekt. Stahovací prádlo ale nejlépe sedí právě v naší skutečné konfekční velikosti. Objednávejte jej tedy vždy stejně, jako objednáváte ostatní spodní prádlo. U moc malého tvarujícího prádla se vám totiž pravděpodobně stane, že stahovací kalhotky nebo tvarující body prostě nepadnou tak, jak mají. Vyhnete se také nepříjemným pocitům a nepohodlí během nošení. Malé stahovací prádlo se vám také může nepříjemně vyhrnovat nebo rolovat.

5874.jpg
1- triada 2022-31.JPG
042000+1304.JPG

stahovacího nebo tvarujícího prádla můžete vybírat hned z několika druhů. Existují stahovací body, nejznámější jsou asi stahovací kalhotky, na trhu najdete také stahovací pásy na břicho nebo třeba tvarující legíny. Při výběru je dobré se zaměřit na to, kterou tělesnou partii potřebujete vytvarovat. Typ tvarujícího prádla tedy vybírejte podle typu postavy a také podle příležitosti. Například pod upnuté nebo pouzdrové šaty se skvěle hodí tvarující body, které vám vyhladí případné nedokonalosti v oblasti břicha. Pokud byste se potřebovala zaměřit spíše na oblast hýždí, doporučujeme vyzkoušet stahovací kalhotky nebo stahovací pás (Návlek 1600). Důležitá je i barva tvarujícího prádla, která by na sebe neměla příliš upozorňovat. Nejvíce využijete jemné tóny v tělové barvě nebo velmi oblíbenou smetanovou. 

Stahovací prádlo je bezesporu skvělým pomocníkem, který dokáže opticky zvýraznit to nejlepší na naší postavě. Užijte si nadcházející sezónu sebevědomě v krásných šatech a s krásnou siluetou!

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec