Už máte ty správné plavky na léto?

Léto je za rohem a s ním přichází také čas na výběr správných plavek. Už jste si pro sebe našly ty pravé? V Timo věříme, že každá žena si zaslouží vypadat v plavkách skvěle, a proto šijeme plavky mnoha střihů i velikostí, které opravdu padnou.

Ani malá prsa ani plné tvary nejsou překážkou, ale naopak předností, pokud jste ve správných plavkách. Kolekce plavek Timo nabízí široký výběr plavek vhodných pro různé typy postav. Vhodný střih a vzor dokážou podtrhnout vaše přednosti a zakrýt nedokonalosti.

Pokud si nejste jisté s výběrem toho pravého střihu, můžete využít našeho profesionálního poradenství, které nabízíme na 23 pobočkách v České republice

.

Plavky pro menší prsa

Pokud patříte mezi ženy s menším poprsím, rozhodně se nemusíte obávat, že byste neměly na výběr z vhodných plavek. Pro tento typ postavy jsme vyvinuli plavky ve střihu LovelyBra, který vychází z jednoho ze základních košů podprsenek v naší kolekci spodního prádla. Tento střih se perfektně přizpůsobí vašim menším prsům, opticky je zvětší  a vykouzlí vám dokonalý dekolt. Plavky ve střihu LovelyBra jsme ozdobili rafinovaným překřížením na předním dílu a posuvnou kovovou sponou na pásku u plavkových kalhotek. 

Pokud máte na prvním místě absolutní pohodlí a hledáte nevyztužené plavky bez kostic, rozhodně vyzkoušejte naši další novinku Variabilní trojúhelníkové plavky.


NOVINKA | Variabilní trojúhelníkové plavky
“Jsem velmi spokojená, velikost přesně podle velikostní tabulky.“

.

Přirozené tvarování postavy

Pokud se potýkáte s tělesnými změnami své postavy, ať už po porodu nebo vlivem hormonální nestability apod., vsaďte na Timo. Naše plavky umí přirozeně tvarovat, a když je potřeba, něco sem tam někde zahladit.

Postavu krásně vytvarují jednodílné plavky, které jsou stálicí mezi plavkovými střihy. Jedny z nejoblíbenějších jsou plavky s tvarujícími pruhy na bocích, které opticky zeštíhlí vaši siluetu. Absolutním bestsellerem z naší kolekce jsou však plavky s dekoltem zdobeným síťkou, které upoutají na první pohled. Perfektně tvarovaná podprsenka NettieBra je k dispozici nejen v jednodílné, ale i ve dvoudílné variantě, kterou můžete kombinovat s různými typy kalhotek. 


Jednodílné plavky NettieBra se síťovinou
“Kupuji plavky Timo už mnoho let, tak vím do čeho jdu.”

.

Pro všechny velikosti

Abychom splnili potřeby všech žen, máme v nabídce i podprsenky v největších velikostech, a to až do velikosti košíčků M. Podprsenka LadyM spolu s vyššími zeštíhlujícími kalhotkami jsou jasnou volbou pro ženy, které potřebují ještě více podpory a pohodlí.

Plavky 2024
“Plavky prostě sednou a dlouho vydrží.”

.

Ráda sportujete?

Aktivní ženy rády sáhnou po plavkách sportovního střihu. Dvoudílné plavky se sportovní podprsenkou u nás najdete až do velikosti košíčku H. Vyztužená podprsenka bez kostic spolehlivě podrží prsa na místě během každého pohybu, zatímco širší zadní díl a boční kostice zajistí maximální pohodlí. Tyto plavky doplňují oblíbené kalhotky s ohrnovacím lemem, které tak lze nosit na dva způsoby. S tímto modelem plavek budete připraveny na každou sportovní výzvu, zatímco si užijete sluneční paprsky a osvěžující vodu. 


NOVINKA | Dvoudílné plavky se sportovní podprsenkou
“Naprostá spokojenost. Zboží bylo dodáno včas. Plavky perfektně sedí.”

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec