Vítejte v nové prodejně v Českých Budějovicích

Už nějakou dobu jsme si v jihočeské metropoli přáli větší prostory, kde byste si mohli ve větším pohodlí prohlédnout a vyzkoušet naše nejnovější kolekce. A k novému roku jsme si to přání splnili. 

V prodejně, která je ve stejné ulici jako původní obchod, vás čeká prosvětlený interiér, přehledně vystavené spodní prádlo, plavky i noční košile a pyžama. Obzvlášť jsme si dali záležet na zkušebních kabinkách, kde je teď mnohem více místa. Přijďte se za námi podívat, těšíme se!

Nová adresa:

Dr. Stejskala 112/4, České Budějovice

Otevírací doba: po–pá, 9–17

Kde jinde nás najdete?

Spodní prádlo šijeme tak, aby sedělo každé postavě. K tomu je důležité znát svou velikost a najít pro své jedinečné tělo ideální střihy a materiály. Po celé České republice máme 23 kamenných prodejen, protože právě v nich vám dokážeme nejlépe poradit, jaké spodní prádlo vybrat. Jakmile si jednou obléknete to, které vám 100% sedí, už nikdy nebudete chtít jiné. Přijďte se k nám přesvědčit doslova na vlastní kůži.

Seznam všech prodejen

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec